perjantai 25. huhtikuuta 2014

Vaikka olemme semiasiallisesti olleet koko reissun, on mukaan mahtunut myös niitä "how hilarious is that!" - hetkiä. Tässä julkaisukelpoisimmat.

1. San Sebastianissa vedettiin kyllä just niinku oppikirjassa neuvotaan. Aamulla heitettiin reput selkään ja lähettiin kävellen neljän tähden hotellista. Myöhemmin päivällä otettiin kuitenkin taksi, jolla mentiin rannalle. Rannalla pötköteltiin ( = nukuttiin ) kaikkine kamoinemme ja mietittiin että ollaan me kyllä näky.
2. Lähettiin perus olotiloissa lähikauppaan. Luultiin jo selvinneemme reissusta ilman, että kukaan oikeastaan kiinnitti huomiota miltä me näytettiin, kun espanjalainen perhe tuli sepostamaan meille jotain. Yhteistä kieltä ei löytynyt mutta ilmeisesti he olisivat halunneet tietää jotain meidän lippiksistä.
3. Oudoin tapa työpaikallamme on ehkä ollut se, että työpaikalle tullaan vauvan kanssa. Muut työntekijät sitten hoivaa vauvaa sillä välin, kun mamma palaveeraa.
4. Koiraihmisenä huomio kiinnittyy jo kadulla kävellessä siihen, että puppeja on aivan valtavasti. En tiedä miten koirat on koulutettu niin tottelevaiseksi (oikeasti tiedän ja siihen liittyy remmi tai avokämmen), mutta täällä koirat elää koiranelämää ja kulkevat vapaana ja tulevat myös ihan rohkeasti sisälle baareihin ja pubeihin.



5. Viimeisellä viikolla onnistuttiin lähtemään metrolla väärään suuntaan..
6. Välillä ollaan vedetty tuolla kaupungissa niin hoomoilasina, että matka on tuntunut vaan aivan loputtomalta.
7. Kuvaa tilanteesta ei löydy, mutta joka aamu työpaikalle mennessämme metroaseman suulla on ukko jonka olemme ristineet Rukoilijasirkaksi. Rukoilijasirkka lukee siinä sitten rukouksia metrosta tuleville.  Mukavaa että olemme saaneet tuttuja täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti