torstai 24. huhtikuuta 2014

Bilbaossa shoppailu (vaatteet, meikit jne.) ketjuliikkeissä on ehkä Suomen hintatasoa halvempaa – esimerkiksi espanjalaiset ketjuliikkeet Zara ja Mango ovat hieman edullisempia, kuin Suomen vastaavat. Ero ei kuitenkaan ole järin huomattava, vain paikallisista vaateliikkeistä voi tehdä löytöjä kukkaroa suuremmin rokottamatta.
Paikkoja shoppailuun Bilbaossa on, eli rahat saa kyllä halutessaan palamaan.


Z niin kuin Zubiarte, C Casco Viejolle ja punaisella merkitty "pääostoskatu".

Keskustassa Plaza Moyuan läpi menee katu, jonka varrelta löytyy kaikki ketjuliikkeet Bershkasta H&M:ään, sekä lukuisia luksusmerkkejä, jotka saavat pankkikortin itkemään, kuten Louis Vuitton ja Lacoste. Indautxun metroasemalta lähtee Ercilla-niminen katu Plaza Moyualle, josta jatkamalla Lopez De Harolle päätyy lopulta Casco Viejoon.
Casco Viejosta löytyy kaiken maailman pikkukauppoja – turistikrääsää, kenkiä, vaatteita, lihakauppoja, meikkiliikkeitä, tupakkakauppoja, lelukauppoja... You name it, they have it.
Myös ravintola tarjonta on Vanhassa kaupungissa suuri, joten rafloja kannattaa etsiä sieltä!


Bilbaossa on myös kaksi ostoskeskusta, joissa olemme vierailleet, Zubiarte ja Ballonti.

Zubiarte on ostoskeskus käytännössä keskellä Bilbaota – se sijaitsee melkein Guggenheimin vieressä, kahden sillan välissä, joista ostari on nimensäkin saanut. Zubiartesta löytyy kaikki espanjalaisten suosimat merkit keskiverto hintaluokasta, kuten Pull & Bear, Bershka ja Stradivarius, mutta myös hieman tyyriimpiä merkkejä, kuten Tommy Hilfiger, Massimo Dutti ja Pepe Jeans. > kotisivuille

Ballontiin sijaitsee hieman kauempana itse keskustasta, mutta sinne on helppo päästä. Kakkoslinjan metro menee Portugaleteen, josta metroasemalta kävelee ostoskeskukseen noin 5 minuutissa. Jos jaksaa nähdä sen vaivan, että istuu hetken kauemmin metrossa, suosittelemme ennemmin Ballontia kuin Zubiartea – perus Pull & Bearin, Bershkan, Zaran jne. lisäksi, jotka Zubiartesta löytyy, Ballontissa on mm. New Yorker, Lefties ja Primark, joita emme taas muualla ole nähneet. > kotisivuille

Ballonti on Portugaletessa, muutaman pysäkin päässä Moyuasta siis. Abandosta löytyy myös hyviä ostoshuudeja.



Myös melkein ostoskeskukseksi voi laskea espanjalaisten vastineen Stockmannille. El Corte Ingles on tavaratalo, josta löytyy Stokan tapaan kaikkea mahdollista: meikkejä, miesten ja naisten vaatteita, kodintarvikkeita, urheilupuoli, elektroniikkaa... Eri kerrokset on aina teemottain.

Joka makuun kyllä siis löytyy jotain, siitä ei ole epäilystäkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti